Toiminta

Aidat

Toimitamme panssariverkkoaidat teräs, alumiini tai muovitetulla vihreällä verkolla silmä koko 50x50 langat 2,5 mm tai 3 mm. Pylväänä käytämme 70 mm alumiinipylvästä tai 60 mm sinkittyä pylvästä myös puupylväs on mahdollinen. Pylväiden perustus betoni valuna maakuoppaan tai erilaisilla maa / asfaltti tartunnoilla.Aitakorkeudet tilauksen mukaan.

Tukevampana aitavaihtoehtona löytyy teräksinen säleverkkoaita jonka verkkoelementin silmä koko on 50x200 langat 6 mm / 8 mm pylväänä säleverkkoaidassa käytetään 60x40 teräspylvästä. Aita mahdollista maalata eri RAL väreihin. Aitakorkeudet tilauksen mukaan.

Toimitamme myös riista-aitoja sekä erilaisia työmaita suojaavia aitoja.

Portit

Portteina käytämme alumiini rakenteisia liukuportteja joilla kulkuaukon leveydeksi 1 - osaisena mahdollista saada jopa 10 m 2 - osaisena 18 m. Saranaportit toimitamme alumiini tai teräsrakenteisina tarpeen mukaan. Porteissa vakiona riippulukko valmius. Henkilöportteina pyöröportti tai Abloy painikelukolla varustettu käyntiportti käyntiportti mahdollinen myös kääntösalvalla. Porttien leveydet ja korkeudet asiakkaan tarpeen mukaan

Porttiautomatiikka

Kaikki portit voidaan toimittaa myös koneellisina jolloin portteja voidaan ohjata kulunvalvonnalla, puhelimella, viikkokellolla koodinäppäimistöllä tai kauko ohjaimella. Teemme koneportteihin tarvittavat sähkökytkennät sekä asennamme asfalttiin tarvittavat turva / avaussilmukat.

Puomit

Koneelliset nosto ja liukupuomit voidaan ohjata kulunvalvonnalla, puhelimella, koodinäppäimistöllä tai kauko ohjaimella. Toimitamme koneelliset puomit asennettuna ja toimintavalmiina.

Käsikäyttöisinä puomeja löytyy sivulle kääntyviä, liukuvia ja ylös nousevia. Puomeissa vakiona riippulukko lukitus. Kiinteistöpuomeissa mahdollisuus myös kolmioavain lukitukseen.

Pollariit ajohidasteet

Teemme ja asennamme myös erilaisia teräspollareita jotka teemme asiakkaan mittojen mukaan. Toimitamme myös taipuisia yliajon kestäviä PC pollareita. Asennamme tarvittaessa kumista valmistettuja ajohidasteita asfalttiin tai betoniin esimerkiksi ajoväylille tai parkkitaloihin.

Liikennemerkit

Liikennemerkit ja erilaiset opasteet toimitamme paikalleen asennettuna.

Asennustyöt ja korjaustyöt

Aitojen ja porttien perustat kaivamme tai kairaamme Avant minikaivurilla tai tarvittaessa käsikaivuna. Asfaltin leikkauksessa käytämme Dynapac asfalttisahaa jolloin leikkausjäljestä saadaan suora ja siisti. Asfaltti ja maatarunnat iskemme maahan erilaisilla piikkauskoneilla jolloin ei tarvitse kaivaa tai rikkoa asfalttia tai maan pintaa. Perustusten teko kallioon onnistuu harjateräs tartunnoilla tai erilaisia ankkureita käytten. Asennustyö vaiheissa käytämme nykyaikaisi työvalineitä ja 13 vuoden aikana oppimiamme työtekniikkoja.

Jos aitoja portteja tai puomeja tarvitsee korjata tai huoltaa ota yhteyttä kaikki korjaustyöt onnisttuu. Pystymme hitsaamaan myös alumiinia.